fbpx

Usein kysyttyä

Voinko osallistua etänä, Zoomin tai Teamsin kautta?

Seminaaria ei ole saatavilla etäyhteydellä, eikä sitä streamata tai taltioida. Tapahtuma pidetään vain paikan päällä.

Kauanko lippuja voi ostaa?

Lippuja voi ostaa niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Emme valitettavasti pysty varaamaan lippuja, vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla lippu. Jos jostain syystä lipun myynti olisi jo sulkeutunut, niin voi laittaa meille mailia ja ilmoittautua jonoon, jos vapautuu peruutuspaikkoja. 

Tuleeko luennoista tallenteet?

Seminaaria ei ole saatavilla etäyhteydellä, eikä sitä streamata tai taltioida. Tapahtuma pidetään vain paikan päällä.

Sisältyykö hintaan ruokailut?

Päivän aikana luentotilassa on tarjolla makuvesiä, kahvia ja teetä. 

Päivän aikana pidämme noin tunnin mittaisen ruokatauon, jonka aikana voit syödä omia eväitä tai käydä lähistön ravintolassa ruokailemassa. Luentotilaan voit tuoda myös omia eväitä.

Hotellin ravintolassa voit ruokailla lounaan noutopöydästä vain etukäteen ja viimeistään 20.2.2024 ostetulla lounaslipulla. Lisätietoja lähetetään lipun ostaneille.

Voinko ottaa koirani / kissani mukaan?

Luentotilaan ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä. Suosittelemme yöpymään samassa tilassa eli Lapland Hotels Arena:ssa, jossa on myös lemmikkihuoneita saatavilla.

Entä jos sairastun, saanko rahani takaisin? Mitkä ovat peruutusehdot?

  • Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa. Esimerkiksi sairaustapauksen sattuessa, puhuja tai luennon aiheet voivat muuttua.
  • Mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa, maksettu osallistumismaksu palautetaan. Peruutus on tehtävä sähköpostilla osoitteeseen info@raakaruokintaseminaari.fi
  • Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen tai osallistuja jättää tulematta seminaariin, maksua ei palauteta.
  • Esteen sattuessa, osallistujalla on kuitenkin mahdollisuus antaa lippunsa toiselle henkilölle, vaikka ystävälleen, joka osallistuu maksavan henkilön nimellä. Osallistujan tulee ilmoittaa henkilön vaihdosta mahdollisimman pian.
  • Sairaustapauksissa osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen esittämisen perusteella.
  • Mikäli järjestäjä peruuttaa tapahtuman, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan osallistujalle 7 vrk sisällä.

Maksu suoritetaan verkkokaupassa, jota hallinnoi Luonnollinen Ruokinta Oy (Y-tunnus 3371205-5). Lue verkkokaupan ehdot kokonaisuudessaan täältä.

Scroll to Top