fbpx

Sponsorit

Mush

MUSH on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläinten raakaruoan valmistaja.

Vuoden 2022 liikevaihto oli 19,2 miljoonaa euroa ja työllistämme vakituisesti yli 60 henkilöä. Olemme osa Snellmanin Lihanjalostus Oy:tä. Suomen tehtaamme sijaitsee Pohjanmaalla Pietarsaaressa, jossa valmistamme ja pakkaamme itse. Oma tehtaamme mahdollistaa tuotantoprosessien tarkan ja yksityiskohtaisen valvomisen ja olemme itse vastaanottamassa kaikki käytettävät raaka-aineet. Pakastekuivatut ja Fodax tuotteet valmistetaan Ruotsin tehtaallamme Nässjössä.

Ensiluokkaiset raaka-aineet ovat MUSHin menestyksen perusta. Käyttämämme liha tulee valtaosin Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Luotettujen tuottajien kanssa toimiminen tarjoaa meille näköalapaikan raaka-aineina käyttämiemme eläinten elämään ja mahdollistaa kestävien, eettisten valintojen tekemisen.

Haluamme toimia lemmikkien raakaruokinnan edelläkävijöinä ja panostamme jatkuvasti alan tutkimuksen edistämiseen. Tuloksia hyödynnämme tehokkaasti tuotekehityksessä. Kuuntelemme myös herkällä korvalla kuluttajia ja jälleenmyyjiämme ja pyrimme vastaamaan tuotetoiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä! Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa kuluttajiemme kanssa erilaisissa sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostitse. Myös kasvattajakerhomme kasvaa päivittäin – tuotteidemme arvo kasvatustyössä on huomattu laajasti koira- ja kissapiireissä.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme www.mushbarf.fi

VOM Suomi Oy

VOM Suomi – koiranruokaa, koiraihmisiltä, koiraihmisille

VOM og Hundemat – laadukkaita raakaruokia on valmistettu Norjassa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet tulevat ainoastaan norjalaisilta toimittajilta. Kaikki VOM- sarjan sekoitukset sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, joilla varmistetaan koiran päivittäisen vitamiini- ja mineraalitarpeiden täyttyminen.

VOM og Hundemat on koiranruoka ihmisille, jotka haluavat antaa koiralleen terveellistä ja luonnollista ruokaa ja siksi me, VOM Suomi Oy – maahantuomme ruokia suomeen, sillä me pidämme huolta koiristamme ja tiedämme, että sinäkin teet niin!

VOM Suomi panostaa kovasti uusien asiakkaiden sekä jälleenmyyjien hankintaan kattavasti kautta Suomen.
Toivomme löytävämme uusia sitoutuneita jälleenmyyjiä, jotka jakavat saman arvomaailman terveellisen lemmikkiruoan suhteen ja ymmärtävät raakaruoan vaikutukset koiran terveyteen.

Tarjoamme myös, kuluttajille joilla ei jälleenmyyjää ole lähistöllä, pakasteita toimitettuna suoraan asiakkaan kotiovelle verkkokauppamme kautta tilattuna. Valikoimassa on myös VOM-logoilla varustettuja tuotteita, kuten vaatteita, koiranalustoja ja kylmälaukkuja, joita voi tilata verkkokaupasta, osoitteesta www.vomsuomi.fi

Lisätietoa meistä ja tuotteistamme vomoghundemat.fi

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy on valmistanut laadukkaita lemmikin ruokia Kuopiossa jo vuodesta 1986 lähtien. Oscar koiran- ja kissanruoista löytyy monipuolinen valikoima suomalaisesta lihasta valmistettuja raakapakasteita, kuivaruokia, kypsennettyjä makkaroita, herkkupaloja sekä purutuotteita. Lähikauppojen hyllyistä voi löytää Oscar tuotesarjan niin täydennysravintoja, kuin myös valmiiksi koostettuja täysravintoja. Oscar tuotteiden reseptit suunnitellaan paikallisesti puhtaista kotimaisista raaka-aineista koirien ja kissojen lajinomaiset tarpeet huomioiden. Tuotekehityksessä huomioidaan myös valmistusmenetelmät, jotta tuoreiden raaka-aineiden luonnolliset ravintoarvot ja maku saadaan säilytettyä mahdollisimman hyvin.

Oscar tuotteet ovat viljattomia ja ne eivät sisällä turhia täyte- säilöntä- ja väriaineita. Yksinkertaisien reseptien ja rajallisten raaka-ainesisältöjen ansiosta tuotteet sopivat monille ruoka-aine allergioista kärsiville koirille ja kissoille. Tuotteet ovat turvallisia käyttää, sillä pakkausselosteista käy selkeästi ilmi kaikki raaka-aineet mitä ruoka pitää sisällään. Osoituksena Oscar tuotteiden korkeasta laadusta, Lemmikille on myönnetty ainoana kotimaisena eläinruokavalmistajana FSSC 22000 -laatusertifikaatti.

Tervetuloa verkkokauppaamme www.elainruokakauppa.com!

Biomed Oy

Suomalaisten ravintolisien edelläkävijä vuodesta 1982. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa.

Biomed Oy on ainoa yritys Euroopassa joka valmistaa ja tuottaa eläinperäisiä neurolipidejä joiden rasvahappokoostumus on omaa luokkaansa. Neurolipidit valmistetaan sian aivo -ja hermokudoksesta ja niitä on Biomedissa valmistettu jo 1980-luvulta asti.

Biomedin porotuotteet valmistetaan lapissa laiduntaneiden puolivillien porojen luita ja sisäelimiä hyödyntäen. Luuliemi on saavuttanut hurjan suosion monipuolisilla terveysvaikutuksilla, jotka havaitaan ihon ja nivelten hyvinvointina sekä vatsa ja suolisto-ongelmien helpotuksena.

Sisäelinjauhe sisältää lapin poron munaista, maksaa ja sydäntä. Hellävarainen valmistusprosessi ja pakastekuivaus säilyttää vitamiinit ja muut ravintoaineet hyvin imeytyvässä muodossa.

Nestemäiset ravintolisät ovat helppokäyttöisessä ja erittäin tehokkaasti imeytyvässä sekä vatsaystävällisessä muodossa. Sarjaan kuuluu mm. D-tipat, B-complex, B12-tipat, A-tipat, Folaatti-tipat, Jodi-tipat, Seleeni-tipat ja Rauta-tipat.

Biomedin ravintolisät ovat pää – asiassa suunniteltu ja valmistettu ihmisiä varten mutta etenkin viime vuosina monet eläinten parissa työskentelevät suosittelevat niitä eläimille.

Tervetuloa osastollemme jossa myymme tuotteita hurjilla messutarjouksilla!

Etukäteen voit tutustua meihin ja tuotteisiimme osoitteessa biomed.fi

Biokia

Marjat ovat tärkeä osa tasapainoista ruokavaliota – myös koirilla, joilla marjoista on hyötyä erityisesti suoliston ja vatsan hyvinvoinnin kannalta. Biokia-marjajauheiden muodossa marjaa on helppo lisätä myös lemmikkien arjen ruokavalioon.

Biokia-marjajauheissa käytetään kokonaisia luomumarjoja, joten mukana ovat kaikki marjojen hyvät ominaisuudet aina kuorista siemeniin. Marjajauheet sisältävät rutkasti vitamiineja, antioksidantteja ja kuitua, eivätkä lainkaan lisättyä sokeria. Ruokalusikallinen marjajauhetta vastaa 1–1,5 dl tuoreita marjoja, jotka ennen jauhamista kuivatetaan hitaasti, leppeässä lämmössä.

Ja mikä parasta, samasta jauheesta saa lemmikin omistajakin helposti aitoa marjan makua ja väriä niin smoothieen, jogurttiin, rahkaan kuin kakun kuorrutteeseenkin, sillä Biokia-tuotteet ovat elintarvikkeita, jotka valmistetaan elintarvikelainsäädännön ja tiukkojen hygieniasäännösten mukaisesti. Marjajauheet on pakattu helppokäyttöiseen, uudelleen suljettavaan pussipakkaukseen, joka ei vaadi kylmäsäilytystä ja vie vain vähän säilytystilaa.

Biokia tuotteet valmistaa Suomussalmella sijaitseva perheyhtiö Kiantama Oy. Yritys on edelläkävijä marjojen jalostustekniikassa ja osaa säilyttää marjojen parhaat ominaisuudet, värit ja ravintoaineet myös satokausien ulkopuolella.

Enemmän meistä ja tuotteistamme biokia.fi

Pala

Pala on suomalainen brändi kansainvälisillä juurilla. Teemme itse tuotteemme omassa keittiössämme Virossa.

Pala sai alkunsa, kun perustajamme Prabha Natarajan yritti etsiä parasta mahdollista koiranruokaa koirilleen. Prabhan perheen toisella koiralla oli ruokaaine-allergioita ja hän ei ollut tyytyväinen koiranruokien laatuun. Prabha kokeili erilaisia kalliita koiranruokia, mutta ei onnistunut löytämään sopivaa ruokaa. Lopputulos oli selvä: Prabhan oli tehtävä ruoka itse, tarpeeksi laadukasta ruokaa ei ollut markkinoilla. Ja niin Pala sai alkunsa.

Palan täysravinto on raakaruokaa, jota ei tarvitse pakastaa, sulattaa tai liottaa vedessä. Ilmakuivatus matalassa lämpötilassa säilyttää ravinteikkuuden ja takaa säilyvyyden. 

Palan tuotteissa ei ole teollisia lisäaineita, väriaineita, säilöntäaineita tai lisäravinteita. 1kg Pala-täysravintoa = 3,3kg raaka-aineita. Valtaosa lihaa tai kalaa (∼80%) sekä lisänä vihanneksia, marjoja ja yrttejä (∼20%).

Täysravintojen reseptit on kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston DogRisk-tutkimusryhmän kanssa. DogRisk on koirien terveyteen ja ravitsemukseen perehtynyt huippuasiantuntijaryhmä.

Palassa on kaikki koiralle tarpeelliset ravinteet.

Lisää tarinaa meistä ja tuotteistamme palapets.com

Effe Balance

Olemme suomalainen yritys, jonka intohimona on rakentaa pysyvää hyvinvointia, vaikuttamalla positiivisesti eläinten päivittäiseen ravitsemuskulttuuriin.

Emme näe tuotesarjojamme täydennysrehuina, vaan osana ruokaa ja tästä syystä tietynlaisen uuden kulttuurin tuominen eläinten ruokintaan vaatiikin perusteluita. Maahantuomamme Effektri Omega-3 -ja Black Balance tuotesarjojen raaka-aineiden laatu ja puhtaus on aina ensiluokkaista.

Teemme tuotekehitys-ja tutkimusyhteistyötä mm. Effektri-tuotteiden valmistajan BioActri B.V:n kanssa, jonka ainutlaatuisessa kala-oliiviöljyseoksessa yhdistyy Islannin, Norjan, Espanjan, Italian ja Suomen tutkimuslaitoksien liki 30-vuoden kehitystyö. Tässä patentoidussa tuotteessa Välimeren ja arktisten ruokavalioiden parhaat puolet on yhdistetty tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään rasvahappotasapainon elimistössä pysyvästi. Edustamme rasvahappomarkkinoilla eräänlaista läpimurtoa ja pidämme huolen, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan sen tuomista hyödyistä. Tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja vakaudesta ei ole koskaan saatu kritiikkiä. Eurofins (www.eurofins.com) testaa säännöllisesti tuotteen ainesosien, kuten omega-3-kalaöljyn ja extra-neitsytoliiviöljyn turvallisuutta, joissa on runsaasti öljyhappoa (OA, omega-9) ja vahvoja antioksidantteja (polyfenoleja).

Tuotesarjat yhdistääkin puhtaus, laadukkaat raaka-aineet, GMO-vapaus ja toimintamekanismit.

Lisätietietoja: www.fona.fi

Scroll to Top