Sponsorit 2023

Mush

MUSH on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläinten raakaruoan valmistaja.

Vuoden 2021 liikevaihto oli 15,6 miljoonaa euroa ja työllistämme vakituisesti 67 henkilöä. Olemme osa Snellmanin Lihanjalostus Oy:tä. Suomen tehtaamme sijaitsee Pohjanmaalla Pietarsaaressa, jossa valmistamme ja pakkaamme itse. Oma tehtaamme mahdollistaa tuotantoprosessien tarkan ja yksityiskohtaisen valvomisen ja olemme itse vastaanottamassa kaikki käytettävät raaka-aineet. Pakastekuivatut tuotteemme, sekä Fodax tuotteet, valmistetaan Ruotsin tehtaallamme Nässjössä.

Ensiluokkaiset raaka-aineet ovat MUSHin menestyksen perusta. Käyttämämme liha tulee valtaosin Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Luotettujen tuottajien kanssa toimiminen tarjoaa meille näköalapaikan raaka-aineina käyttämiemme eläinten elämään ja mahdollistaa kestävien, eettisten valintojen tekemisen.

Haluamme toimia lemmikkien raakaruokinnan edelläkävijöinä ja panostamme jatkuvasti alan tutkimuksen edistämiseen. Tuloksia hyödynnämme tehokkaasti tuotekehityksessä. Kuuntelemme myös herkällä korvalla kuluttajia ja jälleenmyyjiämme ja pyrimme vastaamaan tuotetoiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä! Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa kuluttajiemme kanssa erilaisissa sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostitse. Myös kasvattajakerhomme kasvaa päivittäin – tuotteidemme arvo kasvatustyössä on huomattu laajasti koira- ja kissapiireissä.

     

 

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme www.mushbarf.fi

VOM Suomi Oy

VOM Suomi Oy on suomalainen yritys, joka maahantuo norjalaista raakaruokaa lemmikeille. Yrityksen taustalla toimii skandinaavinen VOM og hundemat, joka on toiminut alalla jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuotteiden raaka-aineet tulevat Norjasta, ja niitä suositellaan erityisesti allergisille lemmikeille. VOM-valikoimassa on terveellisiä vaihtoehtoja kaikenkokoisille koirille ja kissoille, ja yritys kannustaakin aloittamaan jo pennun ruokinnan raakaruoalla. Laadukasta raakaruokaa tarjotaan myös viljattomana vaihtoehtona.

VOM Suomi Oy hakee kasvua uusista jälleenmyyjistä, ja toimittaa pakasteet suoraan kuluttajan kotiovelle. Yritys etsii sitoutuneita jälleenmyyjiä, jotka ymmärtävät raakaruoan vaikutukset koiran terveyteen. Valikoimassa on myös VOM-logoilla varustettuja tuotteita, kuten vaatteita, koiranalustoja ja kylmälaukkuja, joita voi tilata verkkokaupasta. VOM Suomi Oy:n asiakkaina on jo monia laadukasta raakaruokaa lemmikeilleen tarjoavia kuluttajia ja kasvattajia, ja yritys toivoo löytävänsä uusia jälleenmyyjiä, jotka jakavat saman arvomaailman terveellisen lemmikkiruoan suhteen.

Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.vomsuomi.fi

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy on valmistanut laadukkaita lemmikin ruokia Kuopiossa jo vuodesta 1986 lähtien.  Oscar koiran- ja kissanruoista löytyy monipuolinen valikoima suomalaisesta lihasta valmistettuja raakapakasteita, kuivaruokia, kypsennettyjä makkaroita, herkkupaloja sekä purutuotteita. Lähikauppojen hyllyistä voi löytää Oscar tuotesarjan niin täydennysravintoja, kuin myös valmiiksi koostettuja täysravintoja. Oscar tuotteiden reseptit suunnitellaan paikallisesti puhtaista kotimaisista raaka-aineista koirien ja kissojen lajinomaiset tarpeet huomioiden. Tuotekehityksessä huomioidaan myös valmistusmenetelmät, jotta tuoreiden raaka-aineiden luonnolliset ravintoarvot ja maku saadaan säilytettyä mahdollisimman hyvin.

Oscar tuotteet ovat viljattomia ja ne eivät sisällä turhia täyte- säilöntä- ja väriaineita. Yksinkertaisien reseptien ja rajallisten raaka-ainesisältöjen ansiosta tuotteet sopivat monille ruoka-aine allergioista kärsiville koirille ja kissoille. Tuotteet ovat turvallisia käyttää, sillä pakkausselosteista käy selkeästi ilmi kaikki raaka-aineet mitä ruoka pitää sisällään. Osoituksena Oscar tuotteiden korkeasta laadusta, Lemmikille on myönnetty ainoana kotimaisena eläinruokavalmistajana FSSC 22000 -laatusertifikaatti.

 

Tervetuloa verkkokauppaamme www.elainruokakauppa.com!

F-animal Raakaruokapuoti

F-animal on Suomalainen lemmikkien raakaruoan valmistaja Järvenpäässä. Valmistamamme raakaruoka on puhdasta ja 100% kotimaista ja me olemme yksi harvoista luuttoman raakaruoan tuottajista Suomessa.

F-animal Oy on Suomalainen 2011 perustettu lemmikkien raakaruokaan erikoistunut raakaruoan valmistaja Järvenpäässä. Tarkoituksenamme on laadukkaan Suomalaisen raakaruoan valmistaminen sekä laajentaa valikoimaamme jatkuvasti uusilla tuotteilla, myös sellaisilla joita ei muilla valmistajilla mahdollisesti ole tarjota. Toimintaamme olemme laajentaneet myös tukkumyyntiin ja meidän tuotteitamme onkin jo myynnissä useassa eri lemmikkitarvike myymälässä aina Helsingistä Rovaniemelle saakka.

Innostus F-animalin yrittäjiksi ryhtymiseen ja sitä kautta raakaruoan valmistukseen lähti Tomas Eklundin päivätyöstä lihatukussa, jossa hän oli ollut viimeiset 20 vuotta. Lihatukku palvelee Suomen ravintoloita, tätä kautta hankittu osaaminen ja verkosto liha-alalla kannusti aloittamaan myös eläinruokien puolella toimimisen. Fanimalin päivittäisestä toiminnasta vastaa Marianne, joka on omien koiriemme kautta ollut aina hyvin kiinnostunut niiden ravinnosta ja hyvinvoinnista, kukapa siis ei haluaisi omaa raakaruokapuotia näillä lähtökohdilla.

Suomalaiset raaka-aineet ovat meille tärkeä osa toimintaa, käytämme toimittajinamme aina kun mahdollista Suomalaisia perheyrityksiä.

 

Tutustu tarinaamme ja tuotteisiimme fanimal.fi

Pala

Pala on suomalainen brändi kansainvälisillä juurilla. Teemme itse tuotteemme omassa keittiössämme Virossa.

Pala sai alkunsa, kun perustajamme Prabha Natarajan yritti etsiä parasta mahdollista koiranruokaa koirilleen. Prabhan perheen toisella koiralla oli ruokaaine-allergioita ja hän ei ollut tyytyväinen koiranruokien laatuun. Prabha kokeili erilaisia kalliita koiranruokia, mutta ei onnistunut löytämään sopivaa ruokaa. Lopputulos oli selvä: Prabhan oli tehtävä ruoka itse, tarpeeksi laadukasta ruokaa ei ollut markkinoilla. Ja niin Pala sai alkunsa.

Palan täysravinto on raakaruokaa, jota ei tarvitse pakastaa, sulattaa tai liottaa vedessä. Ilmakuivatus matalassa lämpötilassa säilyttää ravinteikkuuden ja takaa säilyvyyden. 

Palan tuotteissa ei ole teollisia lisäaineita, väriaineita, säilöntäaineita tai lisäravinteita. 1kg Pala-täysravintoa = 3,3kg raaka-aineita. Valtaosa lihaa tai kalaa (∼80%) sekä lisänä vihanneksia, marjoja ja yrttejä (∼20%).

Täysravintojen reseptit on kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston DogRisk-tutkimusryhmän kanssa. DogRisk on koirien terveyteen ja ravitsemukseen perehtynyt huippuasiantuntijaryhmä.

Palassa on kaikki koiralle tarpeelliset ravinteet.

 

Enemmän meistä ja tuotteistamme palapets.com

Biomed Oy

Suomalaisten ravintolisien edelläkävijä jo vuodesta 1982. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed Oy on ainoa yritys Euroopassa joka valmistaa ja tuottaa kaupallisesti eläinperäisiä neurolipidejä joiden rasvahappokoostumus on omaa luokkaansa. Neurolipidit valmistetaan Snellmannilta toimitetusta sian aivo -ja hermokudoksesta ja niitä on Biomedissa valmistettu jo 1980-luvulta asti.

Uusin innovaatio on ollut ns. ”Pohjolasarjan” porotuotteet jotka valmistetaan lapissa laiduntaneiden puolivillien porojen luita ja sisäelimiä hyödyntäen. Poron luuliemi on saavuttanut hurjan suosion sekä helppokäyttöisyydellä että monipuolisilla terveysvaikutuksilla, jotka havaitaan usein ihon ja nivelten hyvinvointina sekä vatsa ja suolisto-ongelmien helpotuksena. Biomedin Luuliemi valittiin yleisöäänestyksellä vuoden terveystuotteeksi 2020.

Sisäelinjauhe sisältää lapin poron munaista, maksaa ja sydäntä. Hellävarainen valmistusprosessi ja pakastekuivaus säilyttää vitamiinit ja muut ravintoaineet aktiivisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Sisäelinjauheen tuoksu saa jo usein karvakaverit aivan ”sekaisin”.

Yksi suosittu tuoteryhmä on nestemäiset ravintolisät. Sarja sisältää riittoisassa, helppokäyttöisessä ja erittäin tehokkaasti imeytyvässä sekä vatsaystävällisessä muodossa monet tärkeät vitamiinit. Sarjaan kuuluu mm. D-tipat, B-complex, B12-tipat, A-tipat, Folaatti-tipat, Jodi-tipat, Seleeni-tipat ja Rauta-tipat.

Biomedin ravintolisät ovat pää – asiassa suunniteltu ja valmistettu ihmisiä varten mutta etenkin viime vuosina eläinten omistajat ovat löytäneet ne ja monet eläinten parissa työskentelevät suosittelevat niitä karvaisille kavereille. Palaute on ollut erittäin hyvää!

Tervetuloa tutustumaan osastollemme jossa myös myymme tuotteita hurjilla messutarjouksilla!

 

Etukäteen voit tutustua meihin ja tuotteisiimme osoitteessa biomed.fi

Effe Balance

Olemme suomalainen yritys, jonka intohimona on rakentaa pysyvää hyvinvointia, vaikuttamalla positiivisesti eläinten ja eläintenomistajien päivittäiseen ravitsemuskulttuuriin suomalaisissa perheissä. Emme näe tuotesarjojamme täydennysrehuina, vaan osana ruokaa ja tästä syystä tietynlaisen uuden kulttuurin tuominen eläinten ruokintaan vaatiikin perusteluita. Maahantuomamme Effektri Omega-3 -ja Black Balance tuotesarjojen raaka-aineiden laatu ja puhtaus on aina ensiluokkaista.

Teemme tiivistä tuotekehitys-ja tutkimusyhteistyötä mm. Effektri-tuotteiden valmistajan BioActri B.V:n kanssa, jonka ainutlaatuisessa kala-oliiviöljyseoksessa yhdistyy Islannin, Norjan, Espanjan, Italian ja Suomen tutkimuslaitoksien liki 30-vuoden kehitystyö. Tässä patentoidussa tuotteessa Välimeren ja arktisten ruokavalioiden parhaat puolet on yhdistetty tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään rasvahappotasapainon elimistössä pysyvästi. Edustamme rasvahappomarkkinoilla eräänlaista läpimurtoa ja pidämme huolen siitä, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan sen tuomista hyödyistä. Tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja vakaudesta ei ole koskaan käyty keskustelua, eikä siitä ole saatu kritiikkiä. Eurofins (www.eurofins.com) testaa säännöllisesti tuotteen ainesosien, kuten omega-3-kalaöljyn ja extra-neitsytoliiviöljyn turvallisuuteen liittyviä näkökohtia, joissa on runsaasti öljyhappoa (OA, omega-9) ja vahvoja antioksidantteja (polyfenoleja).

Effe Balancen tuotesarjoja yhdistääkin puhtaus, laadukkaat raaka-aineet, GMO-vapaus ja toimintamekanismit, joista lemmikeille on hyötyä.

Effe Balancen sisaryhtiö Balans3 Oy / FoNa Finland huolehtii lemmikken omistajista vastaavilla tuotesarjoilla.

Lisätietietoja: www.fona.fi

Scroll to Top